Buna ziua.
Pentru o perioada lucrata de un an in care am avut CIM cu timp partial 2 h /zi, la stagiul de cotizare (vechime in munca), cat mi se inregistraza? Toata perioada de un an sau doar aferenta tipului partial lucrat?
Durata stagiului de cotizare pentru pensie nu este afectata de durata timpului de munca prevazut in c.i.m. ....prin urmare, perioada de 1 an lucrata in baza unui c.i.m. cu timp partial = perioada lucrata in baza unui c.i.m. cu norma intreaga , luata ca stagiu de cotizare pentru pensie.
Durata stagiului de cotizare pentru somaj este afectata de durata timpului de munca prevazut in c.i.m. .... de exemplu, o perioada de 1 an de zile lucrata cu un timp de munca de 2 h/zi este echivalenta cu o perioada de 3 luni de zile cu norma intreaga ..
Legislatia muncii
Nefertary
Buna ziua,
As dori sa stiu daca dupa ce am semnat un contract de munca pe durata nedeterminata de 8 ore si am lucrat cu acest program 8 luni, seful imi ... (vezi toată discuția)
Cim part - time
EuPiti
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce drepturi imi revin ca urmare a semnarii unui contract part-time? cum se calculeaza ca vechime la pensie?
multumesc (vezi toată discuția)