avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Abonament telefonie mobila

Buna ziua, am o problema, sunt sub contract cu o companie de telefonie mobila, si, vreau sa opresc abonamentl ( din motive personale ) compania imi cere o suma de bani ( pe numar de telefon ) sa-l dezactivez, ok, dar suma aia de bani pe care mi-o cer ei, nu e scrisa in contract, atunci daca nu e scrisa, nu apare in contact, trebuie sa platesc ceva ?
Cel mai recent răspuns: cretumircea , utilizator 15:23, 11 Ianuarie 2012
Suma aceea pe care trebuie s-o platiti reprezinta o penalizare pentru ca nu ramaneti la ei pana la finalizarea celor doi ani de contract. Urmariti in contract ce e trecut daca intrerupeti contractul inainte de termen.
nu cred ca e legal, cata vreme nu e trecut in contract, si nu stiati ca trebuie sa o platiti.
vedeti sa nu aveti obligativitatea sa mentineti contractul o perioada de timp
Penalizare ca penalizare, dar nu e trecuta in contract, in schimb e o ,, conditie speciala '' dar zice ceva de schimbarea abonamentului si de a ramane cu 2 sim-uri din restu ( in cazul meu, 5 sim-uri ), ma rog, problema e ca nu trecuta suma, dar daca vreau sa plec de la ei, imi cer 200 de euro de numar de tel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale amiabila sau judecata? alexoiu alexoiu Buna ziua, As dori sa va prezint o situatie si sa ma sfatuiti va rog ce ar trebui sa fac. Am (sau am avut, veti vedea de ce zic asa) un abonament la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
Abuz companie telefonie mobila Ramo101 Ramo101 Buna ziua, As avea si eu o intrebare referitoare un conflict pe care il am cu compania de telefonie. In luna august 2013 am vrut sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)