avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

In momentul stabilirii pensiei de intretinere pt minor, se poate solicita (obliga tatal)prin instanta ca plata acesteia sa fie facuta intr-un cont bancar (pe numele meu)? Intreb pt ca nu pot comunica deloc cu acesta (in prezent trimite banii prin mandat postal). Poate dispune instanta asa ceva sau ma fac de ras daca intreb?
Cel mai recent răspuns: marcela6 , utilizator 17:13, 11 Ianuarie 2012
Din cate stiu (am avut un caz in familie), el vrea sa trimita prin posta ca sa aiba dovada ca v-a dat pensia alimentara. E o metoda acceptata, nu neaparat trebuie depusa la banca intr-un cont.
Dovada ar avea si de la banca unde depune banii, doar ca mi-ar fi mie mai usor, nu ar trebui sa fac drumuri la posta, plus ca as putea sa folosesc oriunde cardul. Dar, va multumess de raspuns oricum. M-ar fi interesat mai mult daca instanta ar putea sa-l oblige sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere - major - metoda plata denissapili99 denissapili99 Buna ziua. Acum un an mama a avut un proces cu tatal meu pentru majorarea pensiei de intretinere, iar anul acesta am devenit majora, insa am facut dovada cum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor neincasata joannamc joannamc Buna seara. As dori sa ma lamuriti intr-o problema. De 10 luni, tatal plateste pensia alimentara pentru minorull sau, mamei acestuia prin mandat postal., la ... (vezi toată discuția)
Neridicarea pensiei de intretinere,rea vointa din partea mamei popaliviu67 popaliviu67 Am o mare rugamintela dvs., Sunt divortat de aproape 2 ani,urmind sa platesc copilului o pensie de intretinere in cuantum de 300 ron, iar din luna decembrie ... (vezi toată discuția)