avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA factura fara tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

factura fara tva

Trebuie sa fac o factura unui client de 1000 de lei, furnizorul nu este platitor de tva, ii pot face factura cu tva 0 chiar daca eu sunt platitor de tva?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 18:25, 11 Ianuarie 2012
Nu are nimic a face una cu alta.
D-voastra care emiteti factura, daca sunteti platitor de tva,faceti factura normal cu tva,deoarece o cuprindeti in Jurnalul de vinzari si e musai cu TVA.
Contabila clientului stie cum sa inregistreze Tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile in care se completeaza nir la pfa ContSters60237 ContSters60237 Doresc sa stiu ce fac apoi cu aceasta factura pt a o inregistra in contabilitate? O inregistrez in registrul de intrari marfuri sau trebuie trecuta si in ... (vezi toată discuția)
Venituri din freelancing MihaiPFA MihaiPFA Buna ziua Am nevoie de un sfat din partea d-voastra. Eu prestez servicii pe anumite site de freelanceri pentru diferiti clienti din strainatate. ... (vezi toată discuția)
Factura gina10 gina10 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati: o firma X a executat o lucrare pentru firma Y. Inainte de terminarea lucrarii firma X a intrat in insolventa.A emis factura ... (vezi toată discuția)