avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare fara plata taxei auto si recuperare taxa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare fara plata taxei auto si recuperare taxa auto

buna seara, am si eu o intrebare. Ce se intampla cu cei care au dat statul in judecata anul trecut fie pentru recuperarea taxei, fie pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare si au termenele fixate pe iunie 2012, iulie 2012 sau chiar mai tarziu? multi au castigat deja astfel de procese...ma intreb ca cei care au termenele fixate dupa inatrarea legii mai au vreo sansa de castig?
in speranta unui raspuns, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters236831 , utilizator 20:07, 11 Ianuarie 2012
Au aceleasi sanse de castig pe care le-au avut inaintea intrarii in vigoare a noii legi.
Au sanse mai mari pentru solutie favorabila,avand in vedere ca deja exista precedent
buna seara, va multumesc pentru raspuns, dar am auzit ca aceasta noua lege intrata in vigoare marti, e legala si e aprobata si de Comisia Europeana. Acest lucru ma pune pe ganduri, deoarece nu stiu daca intr-adevar a fost aprobata de CE si daca da, care sunt sansele de castig a proceselor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare? ContSters236831 ContSters236831 buna seara, un prieten a castigat procesul deschis pentru inmatricularea auto fara plata taxei. S-a prezentat la politie cu sentinta si toate actele necesare ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare jacquelline jacquelline In anul 2012, in vederea inmatricularii masinii, am actionat autoritatile in instanta, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa platesc taxa de poluare auto, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)