avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto fara plata taxei de poluare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto fara plata taxei de poluare?

buna seara,
un prieten a castigat procesul deschis pentru inmatricularea auto fara plata taxei. S-a prezentat la politie cu sentinta si toate actele necesare inmatricularii, dar din pacate nu isi poate inmatricula masina pe motiv ca a intrat in vigoare noua lege, care este aprobata de CE si sunt stopate toate inmatricularile de autoturisme cu procese castigate cu neplata taxei.
va rog imi puteti spune ce se poate face in cazul acesta? Si eu am inaintat tot in 2011 proces pentru inmatriculare fara plata taxei, dar ma intreb ce sa fac, sa renunt, avand in vedere ca termenul e pentru iunie si de masina nu ma pot folosi pana atunci?
in speranta unui raspuns,va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
ContSters236831, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters236831 , utilizator 08:42, 20 Ianuarie 2012
Eu cred ca cei da la Inmatriculari nu au nicio baza legala sa refuze inmatrucularea, din moment ce exista sentinta definitiva si irevocabila. Daca totusi refuza se poate demara procedura de executare silita. Parerea mea. Cat despre procesul dv, nu cred ca trebuie sa renuntati deoarece ar trebui sa aiba aceeasi soarta (adica sa castigati). Succes.
va multumesc pentru raspuns. Din pacate prietenului i s-a spus ca este ordin dat de sus sa nu se inmatriculeze nici un autoturism avand proces castigat pentru neplata taxei, deoarece a intrat noua lege in vigoare care obliga pe toata lumea la plata taxei de poluare.
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
ContSters236831, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.Am gasit o masina neimatriculata si vanzatorul spune ca are taxa de poluare castigata in instanta.Masina se poate inmatricula pe numele meu desi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare - sentinta redactata gresit roscatu_red roscatu_red Buna ziua! As dori un raspuns avizat la problema mea. Am castigat in decembrie 2011 procesul de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei de poluare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)