avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce declaratii se depun
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce declaratii se depun

1. Ce declaratii se depun in ianuarie pentru un srl care are salariati.
2. Dar pentru o intreprindere individuala fara salariati care a inceput activitatea in februarie 2011. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:48, 11 Ianuarie 2012
Pentru srl se depune declaratia 112 pentru contributii la salarii, declaratia 100 pentru impozitul pe profit, declaratia 300 pentru tva, declaratia 394 pentru facturile de la cumparari si vanzari, declaratia 094. Toate acestea au termen de depunere 25 ianuarie 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite filipbusuioc filipbusuioc buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui ... (vezi toată discuția)
Jurnale de vanzari/cumparari florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala platitoare de TVA. Am inteles ca trebuie sa cumpar jurna;e de vanzari/cumparari. In jurnalul de cumparari trebuie ... (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata brinzaru brinzaru Ce declaratii se depun si care sunt termenele pentru un SRL nou infiintat care nu are angajati , nu a emis nici-un fel de document si nici nu a inregistrat iar ... (vezi toată discuția)