avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mai platesc taxa auto pt o masina inmatriculata prima ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mai platesc taxa auto pt o masina inmatriculata prima data in 2003 vanduta in 2009?

Buna seara si imi cer scuze pt repostare!
Vreau sa cumpar o masina care a fost inmatriculata prima data in 2003 (nu stiu daca a fost adusa de afara sau luata din tara cert e ca a fost noua in 2003, in acel an nu cered ca erau taxa te poluare), a fost vanduta si reinmatriculata de catre noul propietar in 2009!
Va rog sa-mi spuneti daca voi fi nevoit sa platesc taxa auto pt aceasta masina!
Va multumesc anticipat!
O seara buna!
Razvan!
Cel mai recent răspuns: Ghica_Razvan , utilizator 22:03, 11 Ianuarie 2012
o sa vedem,se pare ca da.
sa se publice legea
carmenmur a scris:

o sa vedem,se pare ca da.
sa se publice legea

In acest caz cred ca nu voi mai inmatricula masina la politie!
Acum stau si ma gendesc cat de legal este ceea ce vrem sa facem:
Vom face contractul de vanzare-cumparere, voi merge la circa financiara sa o trec pe numele meu, dar nu fac RAR-ul, deci voi circula cu talonul vanzatorului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Paul1306 Paul1306 doresc sa imi cumpar o masina iar ,daca masina e inmatriculata in alta tara, ce trbuie sa am in vedere? (vezi toată discuția)
Timbru de mediu cata2o06 cata2o06 In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)