avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pierdere fotocopii legalizate acte SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pierdere fotocopii legalizate acte SRL

Buna ziua.Va rog daca poate sa imi spuna cineva ce trebuie sa fac in cazul in care am pierdut o mapa cu fotocopii legalizate acte firma(act constitutiv,certificat inmatriculare srl,etc),una dintre stampile si fotocopie carte identitate;pentru a anula aceste fotocopii.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: maryglobal , utilizator 00:01, 12 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport dupa divort LUMI39 LUMI39 sunt divortata de un an,am cerut schimbarea numelui dupa divort cu cel avut anterior casatoriei.as vrea sa stiu daca mai pot calatori cu pasaportul pe numele ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei intreprinderi individuale ? floryn28 floryn28 pentru a deschide o shaormerie ca I.I ce acte sunt necesare sau care sunt pasii care trebuie sa-i urmez??sunt un incepator in acest domeniu si cel mai mic ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a mijloacelor de transport Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!... Am un autocamion care este pe firma si nu il mai folosesc dar , nici nu vreau sa-l duc la remat. Am inteles ca pot sa-l scot de la financiar ... (vezi toată discuția)