avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu referent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu referent

va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare!...avand in vedere ca un functionar public a promovat incepand cu luna ianuarie 2012 in gradul superior ,referent clasa a 3-a, care va fi salariul de baza al acestuia?? (de mentionat ca are 15% vechime, si un spor de conditii deosebite de 15%). va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:21, 12 Ianuarie 2012
art.2 LEGEA 283/2011:

Art. 2. - In anul 2012, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat.

In concluzie,veti avea salariul de baza al unui referent superior,gradatia III(corespunzator 15 ani vechime).Nu cred ca este vorba insa despre clasa a 3a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)
In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? jaguarxkr jaguarxkr Va rog sa-mi comunicati In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? (vezi toată discuția)
Stabilire retributie consilier - functionar public bogdanmarinela bogdanmarinela Trebuie sa angajez un consilier cadastru-topo. Omul are 15 ani vechime ca inginer agricol.In ce grad il pot incadra si cu ce salariu?Ultima lui incadrare a ... (vezi toată discuția)