avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariul in urma promovarii in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariul in urma promovarii in grad profesional

saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa de salarizare: de baza 33, clasa de salarizare corespunzatoare transelor de vechime 40.
INTREBARE : la ce salariu ma incadrez?
Cel mai recent răspuns: kgkg , utilizator 07:14, 22 Mai 2012
Deocamdata clasa de salarizare nu conteaza in stabilirea salariului.
Dupa promovare o sa fiti incadrat in functia de inspector clasa I, grad profesional superior , gradatia 3, cl.salarizare X si o sa fiti retribuit conf.

Legea 283/2011
Art. 2
In anul 2012, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat.

Art.13
(2) In cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010.


Nu pot sa va calculez salariul pentru ca nu cunosc unde sunteti incadrat.
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2012
gordius, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu dupa promovare in grad profesional liana16 liana16 Incepnd cu 01.04.2012 am promovat din consilier gradul profesional principal in consilier gradul profesional superior (functionar public). Mentionez ca si la ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)