avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... STABILIRE SALARIU DUPA PROMOVARE IN GRAD PROFESIONAL
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

STABILIRE SALARIU DUPA PROMOVARE IN GRAD PROFESIONAL

Incepnd cu 01.04.2012 am promovat din consilier gradul profesional principal in consilier gradul profesional superior (functionar public). Mentionez ca si la gradul profesional principal lucram tot in aceasta institutie. Ce salariu pot primi? Pentru superior - treapta 1 (fosta) sau superior treapta 3? Mentionez ca am fost incadrata dupa promovarea in grad la superior treapta 3 de salarizare
Cel mai recent răspuns: gordius , utilizator 21:26, 25 Mai 2012
A-ti fost incadrat corect!

Legea 283/2011
Art. 2
In anul 2012, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat.

Art.13
(2) In cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010.


Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
gordius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)