avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere certificate de nastere in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere certificate de nastere in instanta

Buna seara,
In urma decesului bunicilor mei a ramas un apartament, bunica a decedat in 2008,iar bunicul in 2009,am dezbatut succesiunea la notar,Fratele si sora mea au dat decaratie de renuntare la aceasta mostenire.Bunicul avea o fata din alta casatorie care a plecat din localitate din 1970,am cerut in instanta scoaterea prin indiviziune.La primul termen am fost scutit de plata timbrului judiciar(3%),apoi la al doilea termen mi-sa schimbat judecotoarea,aceasta mi-a cerut sa platesc aceea taxa(3%),sa aduc anexa 24 in care sa trec toti mostenitorii bunicului si sa mai aduc si copii dupa certificatele de nastere ale fratelui si sorei mele . Este legal acest lucru? Pot sa cer schimbarea judecatoarei(mi se pare cam dubios modul ei de a judeca)? va rog un raspuns urgent!
Va multumesc1
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:04, 12 Ianuarie 2012
In Anexa 24 nu se trec mostenitorii, este o anexa eliberata de primarie care contine toate proprietatile defunctului inregistrate pe rol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 in instanta CTL CTL Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns va rog! Bunici mei au decedat ,Bunica a decedat in 2008 iar Bunicul in 2009,in urma lor a ramas un ... (vezi toată discuția)
Indiviziune CTL CTL Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Bunici mei au decedat ,Bunica a decedat in 2008 iar Bunicul in 2009,in urma lor a ramas un apartament,Am facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune ceaunica ceaunica Buna ziua, unchii mei fac sucesiunea in urma decesului bunicului. Sunt 4 frati. Unul dintre frati, in speta tatal meu este si dansul decedat. Dupa tatal meu s ... (vezi toată discuția)