Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Bunici mei au decedat ,Bunica a decedat in 2008 iar Bunicul in 2009,in urma lor a ramas un apartament,Am facut succesiunea dupa bunica. Bunicul a avut o fata dintr-o alta casatorie si ii poarta numele,aceasta a plecat din localitate din 1970 de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.De aceea anul trecut am cerut scoaterea prin indiviziune in instanta,la primul termen judecatoarea m-a scutit de plata taxei de timbru judiciar. La termenul trecut s-a schimbat judecatoarea aceasta mi-a impus sa platesc taxa de timbru,sa aduc anexa 24 pentru succesiunea bunicului. Trebuie sa scot eu aceasta anexa? Pe cine trebuie sa trec in aceasta? Bunicul a avut si frati trebuie trecuti si acestia?
Este legal ca aceasta judecatoare sa ma puna sa pletesc taxa de timbru judiciar,daca judecatoarea dinaintea ei m-a scutit de aceasta ?
Daca instanta a dispus scutirea de taxa nu se poate sa revina asupra masurii. Cred ca esti intr-o eroare. Angajeaza avocat .Fratii buicului nu au drept la mostenire avand in vedere ca bunicul a avut copii . Daca a mai existat o fata a bunicului trebuie citata si trebuie sa invoci prescriptia dreptului de optiune succesorala a acesteia avand in vedere ca nu a acceptat succesiunea in 6 luni .
Anexa 24 in instanta
CTL
Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns va rog!
Bunici mei au decedat ,Bunica a decedat in 2008 iar Bunicul in 2009,in urma lor a ramas un ... (vezi toată discuția)