avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat copie xerox
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat copie xerox

Buna seara!
Am si eu o intrebare!
Am incheiat un contract de comodat intre mine ca persoana fizica si o firma.
Intr/un final am ajuns la politie deoarece contractul a expirat.
Eu contractul original nu/l mai am . Firma care se foloseste de masina mea,ce a facut.... A depus la politie un alt contract, numai ca acest contract este copie xerox, BINEINTELES ca nu este acelasi contract care il aveam.
Politia i/a cerut sa prezinte contractul in ORIGINAL , Dar ei nu/l mai au nici ei....
normal ca nu/l mai au ca se vede ca e un fals..
Ce trebuie sa fac mai departe, sa astept la politie,? S/au sa ma duc sa ii dau in judecata?!

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto basu basu Buna ziua, vreau sa utilizez auto personal in interesul firmei. Contractul de comodat trebuie autentificat de notar, avocat sau inregistrat la administratia ... (vezi toată discuția)
Comodat auto dinamo2010 dinamo2010 in cazul unui comodat pentru un autoturism, trebuie sa i dau celui care preia masina vreun acte al masinii?talon? (vezi toată discuția)
Inselat in spania si condamnat la 7luni de inchisoare in slovenia gherghinadragan gherghinadragan aveam o cunostinta care ii prezinta sotului meu pe cineva care vinde o masina.In data de 12.02.2012 vine cu masina sa o vada sotul meu pt o eventuala ... (vezi toată discuția)