avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CE POT FACE?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CE POT FACE?

AM si eu o problema. am lucrat din august din data de 5 -2011,pana ieri 10.01.2012 la o firma privata de schimb valutar. pana inainte de craciun toate bune si frumoase. inainte de craciun,sefilor li sa nazarit ca eu nu as da bonuri de csa,total gresit,cum au vazut si pe camerele video,iar daca sa intamplat asta vreodata a fost din cauza ca,cate un client ametit a vrut sa schimbe mai multi euro,si apoi sa razgandit,apoi,si a trebuit sa ii rog pe ceilalti sa nu mai dau un bon sau 2,sa pot acoperi banii in plus batuti pe casa. prb asta am rezolvato..atunci...cu sefii,le-am explicat..le-a explicat si altii..in fine..mai nou,aseara vin suparati foc..ca au auzit ei de la nustiu cine,ca eu...i-am barfit pe ei,ca sefi. i-am rugat sa-mi spuna cine le-a spus asta,dar au spus ca ei nu sunt tigani sa de-a lumea de fatza...in fine..in seara asta am mers la munca,fiind schimb de noapte pt ca schimbul valutar e non stop....si ma lasat sa iau tura imprimire,si apoi frumos imi spun ca nu mai au nevoie de serviciile mele si ca nu mai lucrez acolo.i-am intrebat daca am gresit profesional,si au spus ca nu..dar stiu eu motivele lor,adica alea in care au auzit ei ca i-am barfit.si ca au facut ei sedinta si cu restul de colege si au hotarat ca eu nu mai trebuie sa lucrez la ei. si mi-au spus sa-mi dau demisia..eu..le-am spus ca nu mi-o dau,pt ca nu le-am gresit profesional..si am plecat cu capul sus si gata,,dar asta nu inainte sa ma ameninte ca,daca nu-mi scriu demisia va fi rau si ca-mi desface ea,sefa,cartea de munca cu nu stiu ce litera.sincer..ce ma sfatui sa fac?..am 2 copii de intretinut..sunt mama singura si venitul ce il aduc eu,este singurul venit!..va multumesc frumos,daca aveti timp sa ma sfatuti si sa cititi aceste randuri!


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 12 Ianuarie 2012
Daca va dati demisia nu veti mai beneficia de somaj ... angajatorul nu va poate obliga sa va dati demisia ... banuiesc ca nu mai vor sa lucrati acolo si va cauta nod in papura pentru a face tot posibilul sa plectai de acolo .. incercati sa vorbiti cu acestia poate va inceteaza c.i.m. in baza unui articol care va da posibilitatea de a beneficia de somaj ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de sub mine mi-a taiat apa popysboy popysboy Locuiesc la etajul 4 al unui bloc. De craciun am avut surpriza sa nu am apa; neavand apa, n-am avut nici caldura.Am descoperit ca era o defectiune la etajul 2 ... (vezi toată discuția)
Sfarsit indemnizatie cioteai cioteai Copilul imi face doi ani in 9 august.Intrebarile mele sunt: De cand trebuie sa ma intorc? Firma e obligata sa ma ea sau trebuie sa intreb daca pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Ma poate da afara? VULTURYNE VULTURYNE Am lucrat 9 ani intr-o companie multinationala unde am muncit foarte mult dar aveam un salariu foarte bun, insa sufeream tot felul de persecutii de care ma ... (vezi toată discuția)