avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... stiti?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

stiti?

am o masina cumparata la sfirsitu lui decembrie am programare l;a rar pe 13 pentu autoidentificare platesc taxa

Cel mai recent răspuns: cimpam , utilizator 09:22, 12 Ianuarie 2012

Trbuie sa solicitati calculatia taxei de la finante, dar se poate inmatricula fara plata taxei prin actiune in instanta de solicitare inmatriculare !

Mai multe detalii pe link-ul:

www.avocatnet.ro/content/for...
platex taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto cimpam cimpam am cumparat o masina in decembrie inscrisa pe rominia ....am facut programare la rar pentu autoidentificare pe 13 sunt programata ......platex taxa?????? (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto nrtek nrtek buna ziua, vreau sa ma indrumati si pe mine ce trebuie sa fac pentru ca pur si simplu este iesit din comun, cei de sus isi bat joc de noi pe zi ce trece din ... (vezi toată discuția)