avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inscriere automobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inscriere automobil

Buna ziua,
Am cumparat pe data de 5 ianuarie o masina din 2006 logan 1.4 benzina.pe data de 17.ianuarie 2012 sunt programat la identificare automobil,problema este ca pe data de 16 ianuarie intra in vigoare noua taxa auto..daca am facut actul de vanzare pe 5 ian. si sunt programat pe 17 ian la identificare o pot inscrie pe taxa veche sau intru tot in cea noua???..astept raspuns dvs..va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Stoica Gabriela Madalina , utilizator 13:28, 12 Ianuarie 2012
SI EU AM PROGRAMARE PE 13 SI TOT NU STIU
Multumesc pt raspuns.Dar rog pe cineva de specialitate sa imi spuna...multumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)
Aplicare taxa auto 2012 alfabetagama2 alfabetagama2 Buna seara, Va prezint un caz concret legat de noua lege in domeniul auto (taxa de poluare 2012) pentru o masina produsa in anul 2003, cu prima ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2012 valter1980 valter1980 in cazul in care am achizitionat masina in decembrie 2011 si am inceput dosarul de inmatriculare prin luare in evidenta la organul fiscal si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)