avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tractare remorca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tractare remorca

Am carnet de conducere cat.B obtinut in Italia.Detin o remosca inmatriculata in ItaliaVolum 1400metri cubi Greutatate admisa de carare 970 de Kg ,masina este inscrisa in Romania greutatea proprie1545Kg greutatea totala2000Kg .Intrebarea este:Pot tracta remorca in Romania? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:46, 12 Ianuarie 2012
Dupa parerea mea o puteti folosi si in Romania daca ea corespunde din punct de vedere tehnic si al sigurantei in circulatie.
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)
Tractarea unei remorci usoare iuliu pop iuliu pop Buna ziua. Sunt rezident in Franta si masina pe care folosesc aici e inmatriculata in Romania. Am cumparat o remorca usoara (sub 500kg. greutate totala),de ... (vezi toată discuția)
Platforma auto cu categoria b la permis alecu1980 alecu1980 Buna seara! Am si eu o problema : am un autoturism de teren cu greutate proprie de 1785kg / greutatea totala max. autorizata de 2515 kg / remorcabila cu ... (vezi toată discuția)