avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sponsorizare cu servicii prestate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sponsorizare cu servicii prestate

Buna ziua, cer ajutor din nou! Asociatia parintilor a unei gradinite de stat a prestat servicii pentru aceasta gradinita, de exemplu finisaje a peretilor exteriori, incarca cartusele imprimantelor folosite de gradinita, repara mobilierul acesteia, diverse lucrari si servicii care sunt necesare in timpul anului prescolar. Aceste servicii practic sunt sponsorizari oferite de asociatia parintilor gradinitei...este o gradinita de stat. facturile si actele doveditoare sunt incheiate pe asociata parintilor...va cer o parere in vederea evidentei contabile a acestor sponsorizari, tinand cont ca asociatia le face ca si sponsorizare, am primit deja o sugestie 6582=401 cu valoarea lucrarii sau serviciului si apoi 401=5311 achitarea furnizorilor. va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Reparatii robot bucatarie thesimonelu thesimonelu buna ziua, la asociatia parintilor ynei gradinite, fara scop patrimonial au avut loc reparatii la robotul de bucatarie de 50 lei...nu avem decat bonul fiscal ... (vezi toată discuția)
Factura apa plata gradinita thesimonelu thesimonelu am o nelamurire....in cursul unei luni am primit apa plata la gradinita de stat insotita de avize de insotire a marfii....6 avize intr-o luna...iar la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Contract de gradinita bogdantanasescu bogdantanasescu Buna ziua, Detin o asociatie ce are ca scop educatia - gradinita particulara si din toamna \"after-school\". Ce ar fi indicat pentru realizarea ... (vezi toată discuția)