avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto-confuzie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto-confuzie

Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am cumparat o masina SH si am facut actele la fisc marti, cand inca legea cu taxa auto nu era in vigoare dar nu am reusit sa obtin programare la RAR decat vineri, 13.01.2012. Ingrijoararea mea este ca nu cumva cand voi merge maine la politie dupa RAR sa imi trebuiasca si taxa platita desi noi am terminat la fisc de marti. Va rog, daca are cinceva idee despre aceasta problema....aprciez si va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 2012 looly looly Buna seara.Am o nelamulire,nu stiu daca stie cineva sa imi raspunda.Sper ca da.Am o cunostinta care a cumparat o masina inmatriculata RO in octombrie 2011 si ... (vezi toată discuția)
Probleme masina second hand lilianabre lilianabre buna ziua.va spun de la inceput ca sunt constienta ca am gresit , asa ca va rog sa nu va consumati energia certandu-ma si va rog sa incercati sa ma ajutati. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta plata taxa auto TudorIonut TudorIonut Bună ziua, am sunat la anaf Caracal și mi-au spus că pentru eliberarea adeverinței ce atestă că a fost plătită taxa auto și nu a fost ... (vezi toată discuția)