avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare pe perioada suspendarii raportului de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare pe perioada suspendarii raportului de serviciu

Buna ziua!

Sunt functionar public si doresc sa suspend activitatea pe o perioada de 1 an. In aceasta perioada ma pot angaja la o alta societate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 12 Ianuarie 2012
Da. Pe perioada determinata.
1. Functionarul public nu are c.i.m., ci raport de serviciu ..

2. Se poate angaja numai în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau co fara plata anna76_2014 anna76_2014 Buna ziua, Vreau si eu sa aflu daca pe perioada unui concediu fara plata ma pot angaja in alta parte, in sector privat.Sau daca ma suspend ? As vrea macar ... (vezi toată discuția)
Funcționar public; suspendare/cfp lcatalina lcatalina Bună ziua, Sunt funcționar public și doresc să mă suspend pentru o perioadă de 1 an. Am găsit o alternativă și doresc să încerc, dar, dacă ... (vezi toată discuția)
Legislația muncii 1969VALENTIN 1969VALENTIN Bună ziua Doamnelor / Domnilor, Valentin Cristudor este numele meu, sunt funcționar public și doresc sa știu dacă legislația în vigoare îmi permite un ... (vezi toată discuția)