avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna la 70 ore/luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna la 70 ore/luna

Buna Ziua,avem angajati cu cim cu 70 ore/luna,pt acestia cum se acorda concediul de odihna,cum se calculeaza?
ma refer cate zile se acorda,daca la norma intreaga 8 ore/societatea acorda 21 de zile in acest caz cum procedez?
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
ContSters234593, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:48, 12 Ianuarie 2012
Concediul se acorda in zile pentru toti angajatii indiferent de norma de munca.
@popalina,
Ca efect al abrogarii art. 145 alin. (4) C. muncii, salariatul cu timp partial va beneficia de concediu de odihna integral, intocmai ca un salariat cu norma intreaga.
Asadar,le acordati tot 21 de zile de co.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cim cu 8h/saptamina si pentru cim cu 20h/sapt LIVIA CARMEN LIVIA CARMEN buna seara, 1. va rog sa-mi spuneti pt. un cim cu program de lucru de 8h/saptamina cat este durata co/an, programul de lucru este repartizat astfel ; luni-3h, ... (vezi toată discuția)