avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot obtine salariul echivalent treptei 1 de salarizare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot obtine salariul echivalent treptei 1 de salarizare?

buna ziua.sunt functionar public, fosta treapta de salarizare 2 in cadrul unei primarii. Intrebarea mea este, desfintandu-se treptele de salarizare, exista vreo cale legala prin care pot obtine salariul echivalent treptei 1 de salarizare?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:52, 13 Ianuarie 2012
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici elliss elliss Sunt functionar public in clasa I, grad profesional superior , treapta de salarizare 2, treapta pe care ma aflu de cel putin trei ani si am 20 ani de ... (vezi toată discuția)
Avocatul poporului poate sa sesizeze curtea constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a legii nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema, poate impreuna vom gasi o solutie legislativa. Prin art.39 lit. r), de la Capitolul IV ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)