avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionari publici

Sunt functionar public in clasa I, grad profesional superior , treapta de salarizare 2, treapta pe care ma aflu de cel putin trei ani si am 20 ani de activitate in aceeasi functie. In ce conditii pot obtine salariul corespunzator treptei 1 de salarizare tinand seama ca gradatia de salarizare este 5, iar pe treapta de salarizare 2 sunt de cel putin trei ani de activitate?
Cel mai recent răspuns: elliss , utilizator 01:57, 10 August 2014
Trepte de salarizare nu mai exista. In cazul promovarilor in 2014, - in grad profesional, dar deja sunteti superior- in anul 2014 se ia in calcul ( fosta) tr de salarizare 3, O.U.G. 103/2013 , daca nu gresesc.
Dar in cazu functionarilor publici aflati in gradul profesional principal cu treapta de salarizare 3 , in urma promovarii , unde vor fi promovati la gradul imediat superior, in ce treapta de salarizare?
In grad profesional superior, fosta tr 3. Daca nu se modifica, intre timp,ceva.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)
Cum se face avansarea in clasa a functionarilor publici? maricica25 maricica25 cu se face avansara in clasa a functionarilor publici dupa absolvirea facultatii de profil si cu cit se mareste retributia in acest caz (vezi toată discuția)
Este posibil sa fi incadrat inspector clasa i grad profesional superior gradatia 3 si sa ti sa spuna ca nu mai poti promova? kgkg kgkg Este posibil sa fi incadrat inspector clasa I grad profesional superior gradatia 3 si sa ti sa spuna ca nu mai poti promova in inspector clasa I grad ... (vezi toată discuția)