avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Este posibil sa fi incadrat inspector clasa I grad ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Este posibil sa fi incadrat inspector clasa I grad profesional superior gradatia 3 si sa ti sa spuna ca nu mai poti promova?

Este posibil sa fi incadrat inspector clasa I grad profesional superior gradatia 3 si sa ti sa spuna ca nu mai poti promova in inspector clasa I grad profesional superior gradatia 2 sau in inspector clasa I grad profesional superior gradatia 1? cu alte cuvine peste inadrarea mea mai exista 2 trepte de salarizare iar persoana de le resurse umane mi-a comunica ca eu nu mai pot ajunge la acele trepte

Cel mai recent răspuns: sica1tanase , utilizator 10:26, 6 Iunie 2012
Da, este absolut corect, intrucat treptele de salarizare nu mai exista (au fost desfiintate incepand cu 01.01.2011). Doar in cazul promovarii in grad profesional sau in clasa, se face raportarea la fosta treapta 3 pentru stabilirea salariului.
mai puteti promova in urma unui examen sau concurs, din functia publica de executie in functie publica de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional Ely - Nuti Ely - Nuti În urma absolvirii facultăţii, în anul 2007 luna octombrie am fost încadrată din funcţia publică de referent clasa III grad profesional superior ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetar familistu familistu buna ziua lucrez intro institutie publica. in urma cu o saptamina am dat concurs de promovare in treapta. acuma cind mi sa comunicat dispozitia primarului ... (vezi toată discuția)