avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Eroare bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Eroare bancara

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa-mi recuperez banii (de la banca) care au fost platiti printr-un ordin de plata nesemnat, catre o firma straina. Firma straina a disparut iar banca vrea sa semnez ordinul de plata acum.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:49, 15 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Care este termenul maxim pentru acest caz in care eu ar trebui sa actionez impotriva bancii?
3 ani de la momentul platii
A auzit cineva de un caz similar in care clientul a castigat? Dar banca?
Multumesc
eu zic ca nu ar trebui sa aveti nicio problema daca nu pot sa dovedeasca faptul ca ati dispus plata.
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
vladfesan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bcr - probleme cu virarea banilor catre vanzator apartament prin prima casa AlinaFM AlinaFM Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate la urmatoarea problema si anume: Eu sunt in poatura de vanzator al unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de recuperare timofticiuc timofticiuc am luat un credit de la banca cu credit ipotecar,momentan sunt cu ratele la zii dar acum 3ani am avut probleme cu locu de munca,am intarziat la banca ... (vezi toată discuția)
Marfa livrata, bani neincasati sandro73 sandro73 Buna ziua, am livrat o marfa unui client (PF), care a ales sa cumpere aceste bunuri printr-o firma. La lansarea comenzii s-a predat factura de avans si ... (vezi toată discuția)