avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... aceeasi taxa auto care ne da batai de cap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

aceeasi taxa auto care ne da batai de cap

care va fi diferenta care imi va fi data inapoi daca in 2010 am platit cam 2250euro. Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Pfa - contabilitate in timp real, plăți impozite și cass im82 im82 Bună dimineața, vă rog să mă ajutați cu răspunsuri la următoarele: Un PFA care lucrează în contabilitate în timp real: - dacă face o declaratie ... (vezi toată discuția)
Taxe, impozite la srl comert online neplatitor tva costachel costachel SRL infiintat in 15,03,2018. Comert online, neplatitor de TVA. Fara angajati. La trei luni ce dari apar in sarcina asociatului unic al firmei?Cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Returnare taxa auto 2012 dariaalexandra dariaalexandra Am inscris in mai 2010 o masina honda civic din 1994 , euro 2, Cilindree ( cmc ) : 1493, Putere max. ( kw ) : 66 / 90 si am platit taxa de 499 euro. Taxa ... (vezi toată discuția)