avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PRESCRIERE?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PRESCRIERE?

Daca banca la care am avut un imprumut care nu l-am putut achita a vandut creditul la o firma de recuperare in cat timp se prescrie datoria de la data achitarii ultimei rate?
Nu te baza pe prescrierea datoriei.
dar totusi s-ar putea prescrie datoria?
Niciodata o datorie bancara nu poate fi prescrisa. Nici macar in cazul falimentului bancii. Activele si pasivele vor fi preluate de altcineva care va va urmari pana in panzele albe.
Termenul e de 3 ani,dar se poate intrerupe si sa inceapa altul...
S-ar putea ,dar firma de recuperare o sa aibe grija sa nu se intample acest lucru.

Alte discuții în legătură

Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Executare silita proprire salariu zograffi zograffi buna ziua, in 2005 am facut un card de credit de 2100 ron la o banca. am achitat ratele pana in 2009, dupa care am ramas fara servici si nu am reusit sa mai ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale nerambursat myryam myryam Prietena mea a facut un credit de nevoi personale si 3 carduri de credit in 2008,a putu platii doar 3 luni,apoi a ramas fara loc de munca si nici pana in ... (vezi toată discuția)