avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cumparare masina prin notar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cumparare masina prin notar

Buna seara !

Odata ce noua Taxa Auto este aproape aprobata ma tenteaza sa imi cumpar o masina Sh , dar sa o trec pe numele meu decat prin intermediul notarului, masina sa fie in mod normal tot a vechiului proprietar .

Intrebarile mele sunt :

1) Ce ar trebui sa platesc in cazul in care doresc sa trec masina ca fiind a mea (si a proprietarului actual) ?
2) Ce drepturi am asupra masinii ?
3) Pot peste o anumita perioada sa vand masina ca si cum ar fi a mea ? Bineinteles si cu voia proprietarului actual .
4) Daca , doamne fereste proprietarul da coltul , ce sa intampla cu masina , odata ce el era platitor de impozit pentru masina ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:15, 13 Ianuarie 2012
sau cumva la orice masina este valabila taxa ;)) ca am calculat pe www(.)calculatortaxaauto(.)info si la orice masina se platexte taxa ! Ciudat !
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
alexandru1993, utilizator
pentru cele inmatriculate in ro incepand cu 2007 nu se mai plateste taxa in cauza deoarece s-a platit la inmatriculare...
@alexandru1993

Intrebarea dvs. incalca principiile acestui forum, subiectul este inchis.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe achizitie masina sh mihailccc mihailccc Buna ziua, Caut sa cumpar o masina sh, fiind prima oara cind fac acest lucru si pentru ca prin forum nu am gasit raspunsuri am citeva intrebari legate de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 Marius_Alexandrescu Marius_Alexandrescu Buna seara. Am cumparat in 2011 din Romania, de la un proprietar roman, o masina frantuzeasca, cu an de fabricatie 2002. Masina a fost cumparata dintr-o ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu mitica665 mitica665 Va salut cu respect si le multumest celor care ma poate ajuta si pe mine in legatura cu taxa de mediu.Am cumparat o masina la inceputul lui Ianuarie nu stiam ... (vezi toată discuția)