avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand se platesc cheltuielile judiciare catre stat daca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand se platesc cheltuielile judiciare catre stat daca fac recurs?

Cand se platesc cheltuielile judiciare catre stat daca fac recurs? Dupa pronuntarea hotararii in prima instanta? Inainte de judecarea recursului? Dupa judecarea recursului?
Mentionez ca am pierdut in prima instanta si am fost obligat la plata cheltuielilor catre stat.
Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: acropolis , utilizator 00:40, 13 Ianuarie 2012
in momentul la care aveti o hotarare judecator. definitiva..
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
Avocat Irina Carmen Cristea, Avocat
Dupa solutionarea recursului, deci dupa ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Hotararile penale nu sunt si irevocabile.
dar in situatia repunerii in termen sau recursului peste termen am obligatia achitarii cheluielilor inainte de solutionarea cererii?
Am hotarare definitiva in prima instanta dar am facut cerere de repunere in termen, sunt obligat sa achit cheluielile judiciare catre stat inainte de solutionarea cererii de repunere in termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare avansate de stat- cand si unde se achita? marius8989 marius8989 Buna ziua, Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste cheltuielile de judecata? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In cazul unui litigiu de munca,in care asistenta juridica este gratuita,la finele procesului,plateste vreuna dintre parti aceste cheltuieli de judecata?Va ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu de la judecatorie Lulica Lulica Am urmatoarea situatie: cu ceva timp in urma s-a emis de catre judecatorie un titlu executoriu pentru cheltuielile de judecata in baza unei hotarari care in ... (vezi toată discuția)