avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intrebare in legatura cu dosarele aflate la ANRP in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intrebare in legatura cu dosarele aflate la ANRP in rezolvare

Buna ziua.
:sorry:As dori sa stiu, daca puteti sa ma informati, cat timp este nevoie ca, un dosar care se afla spre solutionare la un expert evaluator, sa fie rezolvat? Legal, in termenii legii cat trebuie sa astept.
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa, plina de impliniri.:sorry:
Cel mai recent răspuns: dana calin , utilizator 08:18, 24 Ianuarie 2012
noi am asteptat 6 luni...oricum bani nu sunt...noroc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizator nou ciprian_ntz ciprian_ntz Ziua buna, Nu sunt la prima postare, dar sunt la prima prezentare :) Ma numesc Ciprian, sunt moldovean si locuiesc in Bucuresti :) si ma bucur de toate ... (vezi toată discuția)
Informatii in legatura cu obtinerea somajului si depunerea actelor DORISCT DORISCT Buna ziua , inainte de orice va doresc tuturor un an plin de impliniri si reusite , un an plin de sanatate si fericire ...acum revin la problema mea, am un ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, am depus la casa de pensii in data de 04. 06 .2011 o contestatie si nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns conf. lg. in 30 de zile de la ... (vezi toată discuția)