avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de post

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o fisa de post pentru functia de operator la masina de etichetat.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: martinolivia1984 , utilizator 12:34, 13 Ianuarie 2012
multumesc frumos, dar as avea nevoie de fisa de post operator la masina de etichetat gratuite, deoarece adresa care mi s-a dat necesita logare.
astept raspunsul dumnevoastra o zi buna
Incercati si aici
[ link extern ]
Daca nu gasiti exact ceea ce cautati,se poate intreba seful lui direct despre atributiile specifice postului.
MULTUMESC FRUMOS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu ca fisa postului nu e intocmita abuziv? elapitica elapitica Buna seara! As dori sa aflu cine ma poate ajuta sa aflu ca fisa postului la locul de munca este intocmita corect? Nu am cunostinte de HR sau juridice, dar ... (vezi toată discuția)
Are cineva oms nr. 1.220/1995? begonia begonia Stiu ca a mai existat o discutie referitoare la acest act normativ care nu se regaseste niciunde( daca nu ma insel in \" jurist spital\") dar speram ca ... (vezi toată discuția)
Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)