Stiu ca a mai existat o discutie referitoare la acest act normativ care nu se regaseste niciunde( daca nu ma insel in " jurist spital") dar speram ca cineva , printr-o minune, sa il aiba totusi........ In concret, ma interesa care sunt conditiile de ocupare a postului de asistent medical sef sectie.
Un an nou implinit!!!!!!!!!!
Credeti-ma, am cautat.......... Dar poate nu sunt la fel de abila si perseverenta ca dumneavoastra asa ca v-as ramane datoare daca m-ati ajuta..........B-)
Ii multumesc mult lui av.tulcea insa cautam OMS 1220 din 1995 pe cel din 2003 privind Normele metodologice de aplicare a Contractului-cadru il am.
1. Am cautat si eu si nu am gasit ordinul MS 1220/1995. Inseamna ca nu a fost publicat in M.O., deci nu exista.
2. Poate ati incurcat dvs. ceva: numarul ordinului, anul sau poate nu e ordin este altceva (precizare, norma etc.).
Domnule "tudorvaleriu " nu am incurcat nimic (desi mi-as fi dorit- ma scapa de cautari....#-o) acest ordin exista - la el fac trimitere o serie de acte normative- dar lipseste cu desavarsire (Caragiale, actual ca intotdeauna....)
Pentru "ctynn" ordinul la care faceti trimitere este Ordinul 1470 din 28 decembrie 2005 pentru aprobarea Criteriilor privind angajarea si promovarea in functii, grade si trepte profesionale in unitatile sanitare publice din sectorul sanitar publicat in Monitorul Oficial 73 din 26 ianuarie 2006 (M. Of. 73/2006) . Mai exact chiar ordinul care in Anexa VIII pct 9 prevede ca incadrarea pe functia de Asistent medical şef se face conform prevederilor OMS nr. 1.220/1995 . Deci ne-am intors de unde am plecat.........
Concurs ocupare post
Haimi
Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)