avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... antena gsm
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

antena gsm

la cine trebuie sa apelam pentru a cere demontarea unor antene de telefonie mobila amplasate pe blocul din fata blocului nostru .Antenele sunt montate cu fata catre blocul nostru
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 19:27, 14 Ianuarie 2012
Buna intrebare, desi montarea lor presupun ca s-a facut cu aprobarea din partea Asociatiei de proprietari din blocul respectiv.
Pana se afla un raspuns m-ar interesa sa ne povestiti de ce anume vreti sa le dati jos? Antenele GSM din cate stiu nu sunt unidirectionale, ci au o raza de acoperire de 360 pentru a face parte din celula gsm, in plus blocul pe care sunt montate presupun ca este mai inalt decat al vostru, de aici nu pot sa deduc cum au fost ele montate "cu fata catre blocul nostru ", poate nu sunt GSM ci de satelit (dar si alea sunt indreptate in sus)?
Cu reprezentantii asociatiei din blocul cu pricina a-ti incercat sa discutati?
antenele la care ma refer sunt de telefonie mobila
(probabil ca am gresit cand m-am referit la antene gsm), iar blocul pe care sunt montate are aceeasi inaltime cu blocul nostru , distanta dintre blocuri fiind de aprox 200m-300m
GSM = Global System for Mobile communications
Deci nu v-ati inselat, dar nu ne-ati spus cu ce va deranjeaza.
Exprimarea Dvs. cum ca:
Antenele sunt montate cu fata catre blocul nostru
sunt false daca discutam de GSM. Asa cum vi s-a comunicat mai sus, ele sunt omnidirectionale (emit radiant 360 grade) si nu unidirectionale (adica emisia fixa catre un punct, catre Dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de locatari mihai iustin mihai iustin Asociatia are dreptul sa monteze antene GSM pe bloc neavand acceptul tuturor locatarilor.Blocul nostru este impartit in 3 scari lipite una de alta.Antenele au ... (vezi toată discuția)
Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Montare antene gsm pe bloc masso masso chiar astazi au venit la Asociatie pentru propunerea unui contract in vederea montarii unei antene GSM pe bloc; este un subiect vechi de discutie chiar si aici ... (vezi toată discuția)