Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 roxanik18	                   

imi puteti spune va rog daca pentru indemnzatia de somaj pentru absolventi te poti inscrie doar intr-un termen de 60 zile sau poti si dupa. (vezi toată discuția)
	                    roxanik18	                   

imi puteti spune va rog daca pentru indemnzatia de somaj pentru absolventi te poti inscrie doar intr-un termen de 60 zile sau poti si dupa. (vezi toată discuția)

dragoshumulescu	                   

Daca un absolvent de liceu depune actele de somaj dupa 3 luni de la absolvire, exista riscul sa nu mai beneficiezi de somaj?
(Asta am patit eu, m-am dus in ... (vezi toată discuția)
	                    dragoshumulescu	                   

Daca un absolvent de liceu depune actele de somaj dupa 3 luni de la absolvire, exista riscul sa nu mai beneficiezi de somaj?
(Asta am patit eu, m-am dus in ... (vezi toată discuția)

gavrilutnicolaie	                   

am terminat facultatea de drept anul acesta. Nu mi-am găsit loc de muncă dar nu m-am înscris nici la şomaj. A trecut perioada de 2 luni de la terminarea ... (vezi toată discuția)
	                    gavrilutnicolaie	                   

am terminat facultatea de drept anul acesta. Nu mi-am găsit loc de muncă dar nu m-am înscris nici la şomaj. A trecut perioada de 2 luni de la terminarea ... (vezi toată discuția)