avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actele necesare pentru concediu crestere copil pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actele necesare pentru concediu crestere copil pana la 1 an

Buna ziua,

as dori sa imi enumerati toate actele necesare ce trebuie depuse pentru concediu crestere copil pana la 1 an, autoritatea locala unde acestea se depun. Stiu ca mai intai am dreptul la 126 zile platite ( pre + post natal) cu 85% din veniturile nete din ultimele 12 ( sau 6 ?) luni, dupa care daca vreau sa mai stau in concediu de crestere copil pana la un an, trebuie sa depun o groaza de acte pentru care trebuie sa umblu din timp, si pe care trebuie sa le depun tot din timp.

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pt cresterea copilului house_ginger house_ginger buna seara ! sunt incadrata ca titular la o scoala de stat , salar net lunar realizat , media, 1700 ron. insarcinata in 4 luni, deci in mai la sfarsit ar ... (vezi toată discuția)
Informatii pentru o viitoare mamica pensionara Lavinia_Dm Lavinia_Dm Buna ziua, Apelez la voi pentru cateva informatii deoarece nu am gasit nimic foarte specific pe internet referitor la situatia mea si am multe intrebari si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil emilia76 emilia76 Am nevoie de ajutorul Dvs. in ceea ce priveste indemnizatia pentru crestere copil. Am citit vechile si noile reglementari privind aceasta Lege, dar nu sunt ... (vezi toată discuția)