Intrebarea mea ar fi : Daca recuperez in instanta taxa platita pt masina la revanzarea autoturismului cel care cumpara masina va tb. sa plateasca o alta taxa? Va multumesc anticipat!
Sunt 2 variante: actiune pentru inmatriculare fara plata taxei sau actiune de recuperare a taxei in urma platii efectuate. Odata recuperata/inmatriculata , nu se mai plateste.
Intrebarea mea ar fi : Daca recuperez in instanta taxa platita pt masina la revanzarea autoturismului cel care cumpara masina va tb. sa plateasca o alta taxa? Va multumesc anticipat!
Da, la o noua inmatriculare noul cumparator va trebui sa plateasca o noua taxa.
pai din moment ce masina este inmatriculata, chiar daca am recuperat taxa in instanta cumparatorul va plati pt , o inmatriculare deja existenta? Si daca va plati presupun ca va plati taxa dupa reglementarea in vigoare la momentul respectiv, nu? Va multumesc!
Noua lege prevede ca taxa pe poluare se plateste o singura data. E clar ca pentru ce s-a inmatriculat in perioada 1 ianuarie 2007 - 13 ianuarie 2012 s-a platit aceasta taxa, ca atare nu mai trebuie platita. Dupa parerea mea, chiar daca ati recuperat banii, nu mai trebuie paltita taxa la o noua transmitere a dreptului de proprietate.