avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru

Buna ziua ,

Am o dilema : daca pot deschide un punct de lucru unei firme de constructii care va avea un birou la noul santier al beneficiarului ?
Care sunt actele care se prezinta la ONRC? (contractul de servicii constructii cu beneficiarul este singurul contract incheiat la respectiva locatie).
Cel mai recent răspuns: ioanatodi , utilizator 11:33, 16 Ianuarie 2012
Ptr punct de lucru aveţi nevoie de sediu punct de lucru ceea ce nu aveţi. Dacă vă îngrijorează că lucraţi in alt loc decât sediu această problemă se rezolva dacă in actul constitutiv se prevede că puteţi desfăşura activităţi in afară sediului. Dacă nu prevede îl puteţi modifică in acest sens.
Suntem autorizati sa lucram la terti la ONRC insa ma gandesc sa aparem oficial si la administratia financiara ca avem punct de lucru acolo , pentru ca vom avea controale numeroase de la toate institutiile de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat? miki15 miki15 Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In ce conditii trebuie sa declar deschiderea unui punct d elucru in actul constitutiv? Daca sunt societate de constructii in care punctele de ... (vezi toată discuția)
Taxe George Marian 1982 George Marian 1982 Buna ziua. Detin o firma care pe certificatul constatator scrie ca desfasor activitate de birou. Noi nu am desfasurat niciodata activitate de birou sau sa ... (vezi toată discuția)