avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TVA pentru produsele comandate on-line in tari non UE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TVA pentru produsele comandate on-line in tari non UE

As vrea sa stiu daca sunt obligat la plata TVA pentru produse comandate on-line in Corea de Sud cu o valoare sub 150 Euro. Este vorba de un album audio cu valoarea de 118 $.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 20:53, 13 Ianuarie 2012
Eu stiu ca si persoanele fizice platesc TVA pentru obiectele venite din tarile non UE ce depasesc 40 de euro pe factura. Nu se achita pentru produsele second hand si pentru cele primite cadou, de la alte persoane fizice.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
edina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Tva pentru cumpararea de produse ue Elsa60 Elsa60 Buna ziua, Am o nedumerire si v-as ruga sa ma luminati un pic. Cumpar produse on line de la o companie americana care are depozitul pentru Europa la ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)