Buna! In urma cu cateva zile am fost la cumparaturi, si pe langa cele cumparate de mine am sustras produse in valoare de 110 ron. Am fost prins de catre agentii de paza, am returnat produsele, a venit politia, am returnat bunurile, am mers la sectia de politie, am dat o declaratie, mi s-au luat amprente, mi s-au facut poze si acum astept sentinta procurorilor. Cel mai frica mi-e ca o sa fiu dat afara de la camin, sau mai rau, exmatriculat.
Mi-ar fi de mare ajutor niste sfaturi din partea voastra
Nu prea se mai ajunge in instanta pt astfel de fapte, cel mai probabil veti primi o amenda administrativa pt lipsa pericolului social, amenda care nu se mentioneaza in cazier si care nu constituie antecedent penal.
Furt cora
daniss
am furat un obiect din cora in valoare de 4 ron pe data de 10 decembrie 2007, m-au prins angajatii si m-au pus sa-l platesc apoi mi-au luat datele (numele si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
Roand28
Buna seara! Situatia sta cam așa: eu împreună cu prietena mea, 22 respectiv 21 de ani, studenti la Politehnica Bucuresti, am savarsit nu cu buna intentie ... (vezi toată discuția)