avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nedumerire taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nedumerire taxa auto 2012

Buna ziua!
Vreau sa cumpar o masina care a fost inmatriculata in Franta in 2003. Proprietarul, un roman, si-a inmatriculat-o apoi in Romania in 2006. Masina a fost vanduta in ianuarie 2007. Acum eu mai platesc vreo taxa de poluare daca voi fi al 3-lea proprietar?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cipin , utilizator 20:07, 15 Ianuarie 2012
Teoretic nu pentru ca nu va incadrati in prevederile art. 4 din legea nr. 9/2012.
lucian huzum a scris:

Teoretic nu pentru ca nu va incadrati in prevederile art. 4 din legea nr. 9/2012.

Multumesc pentru raspuns! De ce spuneti teoretic? Exista vreo indoiala sau ceva ce poate fi interpretat?
Eu va transmit cum este prevederea legala, cum se aplica nu pot stii .... sau daca cei care o aplica o cunosc ....
Am inteles! Multumesc!
Am gasit aici:

[ link extern ]
Art. 2, lit.i.

Se pare ca am intuit corect cum se va aplica legea. Sunt bun de plata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa de poluare pentru o masina in leasing radovan82 radovan82 Am terminat cu leasingul la masina si ma intereseaza daca din 3 ian 2012 o sa trebuiasca sa platesc noua taxa auto pentru transcrierea acesteia de pe firma de ... (vezi toată discuția)
Aplicare og9/2013 , hg88/20013-taxa timbu de mediu POP GAROFITA POP GAROFITA Supun spre dezbatere aplicarea legii.ORDONANTA DE URGENTA 9/2013 Vigoare Emitent: Guvern Domenii: Autoturisme M.O. 119/2013 Ordonanta de urgenta privind ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina inmatriculata ro d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna seara, ma gandesc sa cumpar o masina inmatriculata in Romania in anul 2005(un Matiz pentru sotia mea). O sa platesc taxa de poluare sau nu? Eu din ce am ... (vezi toată discuția)