Buna seara.Am fost lovit de un roman cu masina inscrisa pe Italia.A venit politia a constatat .A intocmit procesul verbal si i-a luat acestuia permisul .Mie mi-a dat o copie dupa asigurarea lui si autorizatie de reparatie si o copie a procesului verbal .Am cautat corespondentul firmei de asigurari din Italia "Fondiaria Sai Divisione Sai" in Romania si acesta este Interfides.Am sunat la ei le-am trimis toate actele si mi-au zis in 2 zile va trimitem un corespondent sa constate daunele.Au trecut 5 zile nimic .Eu din prima zi am sunat in Italia la firma de asigurari .Mi-a raspuns o italianca super de treaba chiar de unde a incheiat polita mi-a zis ca e valabila l-a chemat pe proprietarul masinii, tatal individului care m-a lovit , el se afla in Italia iar masina e la baiatul sau in Romania.A ramas sa duca cid-ul .Am sunat a 2-a zi in Italia le-am trimis si vreo 40 de poze si ce acte mi-au mai cerut sa se lamureasca .Ei vor sa ma ajute dar mi-au zis ca problema e la firma din Romania care nu coopereaza sub nici o forma.Mi-a zis doamna ,"stiu cum e la voi la romani daca nu le iese nimic nu ajuta" .Italienii au facut toate demersurile dar ce-i din Romania ma tot amana.Deci avariile la masina sunt urmatoarele.Usa stanga fata facuta praf, geam spart usa stanga,nu se mai deschide a ramas blocata , prag stanga infundat ,stalp mijloc de pe partea stanga strambat ,airbag scaun sofer sarit,usa stanga spate zgariata si lovita si nu se inchide din cauza stalpului.Am sunat iar azi la Interfides si fara sa vina sa constate mi-au zis ca e dauna totala.De unde stiu ei asta?Masina nu e lovita la motor .Am chemat pe cineva de la service se poate repara dar ma costa.Am sunat din nou a 3-a zi la firma italiana si din cauza firmei Interfides procedurile de despagubire intarzie ca asa vor muschii lor.mi-au zis ca livrarea banilor dureaza intre 4 si 6 luni.Si dupa aceea mai dureaza si reparatia masinii.Eu ce fac in cazul asta merg aproape un an cu microbuzul ca asa vor unii din ambitia lor prosteasca?Eu fara masina nu pot munci ca asa imi castigam existenta .Ca daca nu am cu ce ma deplasa pierd bani.Cui ma pot adresa ca sa pot face ceva in cazul asta? ca m-au disperat astia de la Interfides.Imi zic si ironic ,ca sa nu ii mai tin de vorba ca noi domnule "muncim ,muncim si iar muncim si dumneavoastra ne retineti la telefon ,facem acte aici nu altele, deci muncim,daca nu aveti cu cine vorbi faceti-va o prietena ,sau va dau o domnisoara sa vb daca asta doriti ,nu multumesc sunt insurat,bn atunci lasati-ne sa ne ocupam de acte"Deci nu am vazut o asa mare nesimtire ca la astia. la nimeniX-(X-(X-(X-(X-(X-(Cui ma pot adresa ?ce pot face ca sa imi recuperez paguba .Le-am zis ca eu nu vreau decat masina reparata ca tampitii zic ca vor eu bani nemunciti.Pe mine ma intereseaza ca masina sa fie facuta sa pot circula..Stie cineva cum pot proceda?Dupa zile de asteptare si dat telefoane a venit in final cineva sa faca poze la masina.A facut poze i le-am cerut si eu ,nu a dorit sa mi le dea.Am mers cu broker-ul la biroul sau si am inceput intocmirea actelor.Cand am ajuns la declaratie mi-a spus sa nu trec ca a mai fost cineva in masina si ca am fost singur ca e spre binele meu ,eu am refuzat desigur deoarece dadusem la Politie o declaratie si acolo am trecut cu cine eram in masina si asta ma duce cu zaharelul ca nu conteaza declaratie de la politie.In raportul de constatare din partea firmei interfides nu a dorit sa imi treaca o avarie care aparea in autorizatia de reparatie de la politie.Ca nu e vizibila cum sa nu fie vizibil un stalp din mijloc vizibil.E inacceptabil asa ceva .As dori sa depun o plangere impotriva lor ca m-au disperat.Am contract de vanzare cumparare si mi-au zis ca nu e bun ca au trecut 30 de zile de la incheiere.I-am intrebat in baza carei legi nu mai e valabil .?Ca potrivit codului civil odata ce am incheiat un proces verbal devin proprietar si la care broker-ul mi-a zis ca acel contract se revoca dupa 30 de zile ?In baza carei legi ?Ordonanta 195 pe 2002 cu noua reglementare spune ca noul proprietar terbuie sa inscrie masina in 30 de zile dar nicidecum ca i se revoca dreptul de proprietate dupa 30 de zile.Astia fac abuzuri peste abuzuri si tot asa.Masina e la Tulcea avariata si nu ma pot deplasa cu ea.Eu stau la Bucuresti ca sunt la facultate si ma tot pimba pe drumuri fara nici o rezolvare.Nu mi se pun la dispozitie nici un detaliu despre dosar .De fiecare data cand ii sun imi cer cu totul altceva.