avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale constituire garantii financiare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

constituire garantii financiare

Buna ziua, ce suma trebuie pentru a constitui o garantie financiara pentru agentii le de plasarea fortelor de munca in tara si strainatate???????Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:52, 23 Octombrie 2008
Cine v-a cerut garantie financiara?:confused:
in documentatia necesara pentru acreditarea agentiilor de plasare a fortelor de munca in tara si strainatate,se cere dovada constituirii unei garantii financiare,in momentul in care se depune dosarul la MINISTERUL MUNCII,EGALITATII de SANSE si FAMILIEI.Aceasta garantie din cate am inteles trebuie sa insumeze un numar de salarii minime pe economie,dar nimeni nu imi poate spune despre ce suma este vorba
Nu am certitudinea, dar cred ca e vorba despre contravaloarea a 25 de salarii minime brute pe tara, la care se adauga contributiile la fondurile si bugetul de asigurari sociale aferente acestora...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de recrutare forta de munca astridamel astridamel pentru acreditarea unei agentii de plasare forta de munca pentru litoralul romanesc, forta de munca fiind numai romani, este necesara plataunei garantii ca si ... (vezi toată discuția)
Agent de munca temporara Cerasela Neagu Cerasela Neagu Buna ziua, am o intrebare: o societate acreditata de MMSF cu obiect de activitate :Selectie si plasare forta de munca in strainatate", poate incheia si ... (vezi toată discuția)
Firma de recrutare geo26 geo26 La multi ani! as vrea sa infiintez o firma de recrutare pentru a trimite muncitori romani in strainatate. De ce avize as avea nevoie, despre codul CAEN sau ... (vezi toată discuția)