avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensia de urmas peste 18 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensia de urmas peste 18 ani

am 18 ani si am 8 clase,am intrerupt scoala din motive financiare,am lucrat in strainatate,bineinteles,la negru,iar acum as vrea sa ma apuc de seral. Tatal meu a murit cand eu aveam varsta de 6 ani prin aceasta avand dreptul la pensia de urmas. Atata timp cat am facut scoala am primit pensia de urmas dar acum nu o mai primesc. Daca ma apuc de seral voi mai primi pensia in continuare ? Am auzit ca pot face seralul numai la clasele 11 si 12 iar la 9 si 10 nu se poate,ca in clasele 9 si 10 trebuie sa fac clasele normale,la zi. Asa este ? Va multumesc mult si felicitari ca aveti timp si de noi,cei care nu ne pricepem.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 16:03, 14 Ianuarie 2012
Numai daca vei urma cursuri la zi poti beneficia de pensie de urmas!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati in legatura cu pensia de urmas.va multumesc alexro13 alexro13 am 18 ani si am 8 clase,am intrerupt scoala din motive financiare,am lucrat in strainatate,bineinteles,la negru,iar acum as vrea sa ma apuc de seral. Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas (2) Sergiu1996 Sergiu1996 Buna sunt elev in clasa a 11-a la un liceu cu clasa profesionala...aceasta clasa profesionala este pe durata de 2 ani clasa a 10-a si a 11-a eu acum am varsta ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere major N044 N044 Buna ziua! Se da următoarea speța: - copil care curând împlinește 18 ani si beneficiază de pensie de întreținere din partea tatalui. Copilul ... (vezi toată discuția)