avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu firma

Se mai poate face un sediu social a unei firme pe un apartament cu 2 camere, pe care au mai fost facute 2 sedii sociale a unor firme, una inca in functiune iar una radiata?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:50, 14 Ianuarie 2012
da, cu conditia de a se preciza (camera 1=firma X iar camera 2 =firma Y) ...
...si in conformitate cu art. 17 alin. 3 lit c din legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale asa cum a fost modificat prin OUG 54/2010 - o declaratie in forma autentica in care se declara ca spatiul permite functionarea mai multor sedii de firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social a_e_andronic a_e_andronic Buna zua. Va rog sa-mi spuneti intr-un apartament de 2 camere cate firme pot avea sediul social? Conteaza daca aceste firme au aceiasi (sau diferiti) ... (vezi toată discuția)
Declaratie nesuprapunere sediu social ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL. In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il ... (vezi toată discuția)
Stabilire sediu societati cu asociati diferiti in acelasi imobil Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa am o intrebare: conform noilor modificari, pot mai multe societati comerciale sa aiba sediul in acelasi imobil, acestea neavand nici un asociat ... (vezi toată discuția)