avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Retineri din salariile compensatorii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Retineri din salariile compensatorii

Am lansat aceasta rugaminte pe data de 11 ian. 2012, dar pentru ca nu am primit nici un raspuns, sau nici un comentariu, dati-mi voie, va rog, sa o repet:
As dori sa stiu de cand se aplica CASS de 5,5% pe venit (indiferent de sursa)?....concret: am iesit la pensie pe 02.07.2010 (atentie, din 01.07.2010 a intrat in vigoare noul cod fiscal) si am primit salarii compensatorii (ultima zi in care s-au mai acordat); dupa toate retinerile necesare la un salariu brut, mi-a fost stabilit salariul net; apoi din suma neta mi s-a retinut, din nou, impozit de 16%......acum vor sa-mi ceara inapoi si 5,5% , CASS!!!....e corect? Eu imi amintesc de acest CASS de 5,5% ca a inceput sa se retina de la 01.01.2011. Daca se poate, va rog sa ma lamuriti in aceasta problema. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Retineri din salariile compensatorii pif10oct@yahoo.com pif10oct@yahoo.com As dori sstiu de cand se aplica CASS de 5,5% pe venit?....concret, am iesit la pensie pe 02.07.2010 si am primit salarii compensatorii; din suma bruta mi-a ... (vezi toată discuția)
Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii si pensia TES TES VA ROG SA -MI PRECIZATI DACA SALARIILE COMPENSATORII SUNT DOAR UN AN VECHIME SAU SE TRECE IN FISA DE CALCUL SI VALOAREA LOR PENTRU STABILIREA PUNCTAJULUI ... (vezi toată discuția)