avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

doresc sa infiintez un srl si nu stiu care sunt pasii de urmat va rog sa ma ajutati..
ce acte si autorizatii imi trebuiesc pt a fi in regula ,in cazul in care o sa am control din partea organului fiscal?!
vreau sa comercializez haine ,incaltaminte,gablonturi ,aranjamente florale din flori uscate....mentionez ca aranjamentele florale si gablonturile as vrea sa le fac eu ,procur doar materia prima , cum procedez in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:48, 14 Ianuarie 2012
Aveti informatii la adresa www.avocatnet.ro/content/art...
Mergeti la Registrul comertului din judetul dvs. si solicitati toate cererile si informatiile acolo.
Va trebui un dosar, dar mai intai faceti rezervarea de denumire la ORC si sa fiti pregatit cu 7-800 lei.
Ar fi bine sa luati legatura cu un avocat pentru statut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Aranjamente florale pe comanda Flavia11 Flavia11 Ce forma legală trebuie sa fac daca doresc sa fac aranjamente florale pe comanda,cu sediu la domiciliu meu.fara depozit sau florărie deschisa.care sunt ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire firma dutch dutch As vrea sa stiu ce fel de imputernicire trebuie ca sa mearga cineva la Registrul Comertului si sa rezerve denumirea societatii in numele meu, nu stiu daca ... (vezi toată discuția)