avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii pentru firma nou infiintata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii pentru firma nou infiintata

Am o firma SRL, platitor TVA si cu impozit pe profit, certificatul eliberat in data de 16.10.2008. Din ce stiu eu, trebuie sa depun declaratia 010 ( declaratia de inregistrare fiscala), in termen de 30 de zile. Mai sunt cumva alte declaratii care trebuie depuse intr-un termen limita? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ibisexpertcontabil , utilizator 00:42, 6 Noiembrie 2008
Nu trebuie sa mai depuneti declaratia 010. Angajati un contabil el stie ce trebuie sa faca.
Ibis Exper Contabil, atestata CECCAR, oferim in Bucuresti servicii complete de contabilitate si consultanta fiscala: contabilitate primara, balanta, bilant, declaratii fiscale lunare si trimestriale, salarizare, decont TVA, ITM, obligatii de plata, registru de casa, depunerea actelor la institutiile abilitate, refaceri acte contabile etc, asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri, servicii profesionale de evidenta contabila, consultanta manageriala si servicii de management financiar, servicii de personal si salarizare. Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea activitatii si specificul acesteia.

0770319922
ibisexpertcontabil@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Referitor la contabilitatea unei asociatii alinacostea alinacostea Ce documente sunt obligatorii sa aibe o asociatie.Asociatia e infiintata din 2007 si in afara de comisioane bancare nu a avut alte tranzactii de-alungul ... (vezi toată discuția)
Bilant/balanta 2018 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Am infiintat anul acesta in Octombrie un SRL neplatitor de TVA. Desfasuram 2 activitati: activitatea principala este producator mobila, activitatea secundara ... (vezi toată discuția)