avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - procedura radiere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - procedura radiere

1) Care este pocedura prin care pot renunta la o PFA?
2) Ce documente imi sunt necesare in acest sens?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:36, 15 Ianuarie 2012
Hotarare de desfiintare , bilant ,adrese de la Adm fin ca nu aveti debite si depuneti la Registrul Comertului.
Procedura radierii PFA se desfasoara la Registrul Comertului unde ea a fost inregistrata. Actele necesare le gasiti pe site-ul www.onrc.ro, se completeaza si depune o cerere de radiere impreuna cu actele originale de infiintare a PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa r. hanes r. hanes Buna ziua. Va rog sa-mi detaliati pasii care trebuie urmati pentru inchiderea unui PFA. Multumesc. (vezi toată discuția)
Mutare punct de lucru srl rominaduca rominaduca Buna ziua, Societatea la care lucrez este un SRL cu asociat unic cu un sediu social si patru puncte de lucru.Administratorul doreste sa inchida un punct de ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)